Contact

Mocht je vragen hebben omtrent je bestelling of de producten in de webshop, dan kun je ten allen tijden contact met ons opnemen. Lees svp wel graag eerst het onderstaande wanneer je ‘Altijd Herres’ merchandise hebt besteld.

Updates over de ALTIJD HERRES kleding lijn:

  • De ALTIJD HERRES items die besteld zijn, worden op bestelling gemaakt. We handelen zo snel mogelijk, maar zoals gecommuniceerd op de bestelpagina, verwachten we ergens eind januari te leveren. We zijn je dus niet vergeten en zolang er geld afgeschreven is van je bankrekening is je order goed ontvangen, ook wanneer je geen order bevestiging hebt ontvangen. Wanneer je bestelling verzonden is zul je daarvan een email ontvangen met een track & trace code.
  • Update 31 Januari: Helaas kan het voor sommigen wat langer duren door de grote aanvragen en de lange levertijden. Gelukkig kunnen we wel veel doneren aan het goede doel. We kunnen nu het volgende beloven:
  • ‘Altijd Herres’ shirts. Heb je voor 15 januari besteld, dan zou je hem binnen een paar dagen moeten ontvangen. Heb je na 15 januari  besteld, dan krijg je hem de tweede week van februari.
  • ‘Herres Quote’ shirts. Deze verwachten we te leveren in de tweede week van februari.
  • ‘Airbrush shirts’ zwart of wit. Deze verwachten we te leveren in de tweede week van februari.
  • Bedankt voor uw geduld!

Veelgestelde vragen:

  • Ik heb een bestelling gedaan, maar geen bestelbevestiging gekregen? Dit komt regelmatig voor, maar geen zorgen, zolang het geld is afgeschreven hebben wij jouw order in goede orde ontvangen. Items zoals telefoonhoesjes en sokken verzenden wij binnen 2-3 werkdagen. Limited items die maar tijdelijk beschikbaar zijn (zoals de Herres merch), laten wij op bestelling maken en daarbij kan het tot 4 weken duren voor het binnen is.
  • Kan ik kleding die niet past terug sturen? Ja dit kan, maar we vragen je vriendelijk van te voren goed de maat tabel te bestuderen voordat je je order plaatst. Dan kan het eigenlijk echt niet mis gaan. Dit scheelt voor iedereen een hoop gedoe en is ook nog eens een stuk beter voor het milieu :)) Omdat de Herres merch op bestelling wordt gemaakt, kunnen wij niet beloven dat je alternatieve maat nog beschikbaar is. Retouren is wel mogelijk.

Houd deze pagina in de gaten, want alle updates over je ‘HERRES’ bestelling zullen hier verschijnen.

Mochten de bovenstaande updates geen antwoord geven op je vraag, dan beantwoorden we graag je mail. Let wel op dat emails die hierboven al beantwoord zijn in de update sectie, niet beantwoord zullen worden.

Email: webshop@korthom.nl

Tel: graag mailen. (Let op! Als je op Google naar Korthom zoekt vind je een onjuist telefoon nummer van een vriendelijke meneer die niets te maken heeft met deze shop. Zijn bedrijf heet ook Korthom en is gevestigd in Haarlem. In verband met veel belletjes in het verleden hem graag niet bellen.)

kvk: 60920505

KORTHOM (MAYBE amsterdam)

Burg.vd.Heijdenstraat 93

5151HL Drunen