Contact

Mocht je vragen hebben omtrent je bestelling of de producten in de webshop, dan kun je ten allen tijden contact met ons opnemen. Lees svp wel graag eerst het onderstaande wanneer je #SCHOOLTOUR merk hebt besteld.

Updates over de #SCHOOLTOUR kleding lijn:

  • De #SCHOOLTOUR items die bestelt zijn, worden op bestelling gemaakt. We handelen zo snel mogelijk, maar zoals gecommuniceerd op de bestelpagina, leveren wij tussen 17 en 30 juni. We zijn je dus niet vergeten en zolang er geld afgeschreven is van je bankrekening is je order goed ontvangen, ook wanneer je geen order bevestiging hebt ontvangen. Wanneer je bestelling verzonden is zul je daarvan een email ontvangen met een track & trace code.
  • Update 1 Juli 2019: Helaas is er vertraging opgelopen bij het drukken en het inpakken, we verwachten dat je eind deze week je spullen hebt, excuus!
  • Update 15 Juli 2019: Onze excuses. Er gaat van alles mis, maar we zijn je niet vergeten. De drukker is blijkbaar gaan verbouwen zonder dit tijdig aan ons door te geven. Anders hadden wij uiteraard nooit de bestelling daar geplaatst. Gewoonlijk gaat het snel via hen, maar nu helaas niet. Er staat per morgen een nieuwe printer waarmee ze de laatste orders gaan printen. Wij hopen het woensdag in huis te hebben en dan hoeft het alleen nog maar in de doos en naar de DHL, alles bij ons staat klaar en we betreuren de communicatie vanuit de drukker, het spijt ons heel erg. Het had nooit zo lang mogen duren!

Houd deze pagina in de gaten, want alle updates over je #SCHOOLTOUR bestelling zullen hier verschijnen.

Mochten de bovenstaande updates geen antwoord geven op je vraag, dan beantwoorden we graag je mail. Let wel op dat emails die hierboven al beantwoord zijn in de update sectie, niet beantwoord zullen worden.

Email: webshop@korthom.nl

Tel: 0416-373954 (Let op! Als je op Google naar Korthom zoekt vind je een onjuist telefoon nummer van een vriendelijke meneer die niets te maken heeft met deze shop. Zijn bedrijf heet ook Korthom en is gevestigd in Haarlem. In verband met veel belletjes in het verleden hem graag niet bellen.)

kvk: 60920505

KORTHOM (MAYBE amsterdam)

Burg.vd.Heijdenstraat 93

5151HL Drunen